E timpul să treci la nivelul următor

Ajutăm companii ambițioase să genereze mai multe vânzări
și clienți prin campanii de marketing cu impact dovedit

startup-03-image-01

Agenție de digital marketing specializată pe campanii de tip Google Ads

campus-extra-about-us-image-2
Sprijinim companiile să își promoveze produsele și serviciile online pentru a-și crește vizibilitatea brand-ului și a creea surse sigure de generare de oportunități.
Scopul nostru este să construim relații de lungă durată și reciproc avantajoase cu clienții noștri. Asta înseamnă că ne asumăm întreaga responsabilitate pentru orice parte din strategia de marketing propusă și lucrăm constant pentru îmbunătățirea și perfecționarea campaniilor respective.
Oferim soluții personalizate bazate pe ceea ce știm că va avea cel mai mare impact asupra afacerii tale. Nu credem în strategii generice care urmăresc orbește practicile industriei. Ne luăm timp pentru a afla cât mai multe despre compania ta și despre provocările unice cu care te confrunți. Abia apoi concepem și executăm strategii de marketing care vor duce afacerea ta la nivelul următor.

Procesul nostru

Avem un proces optimizat în 4 pași, care iți va aduce rezultate dovedite.
Strategiile de marketing pe care le folosim au ca scop maximizarea
rezultatelor fiecărei campanii.

Aflăm cât mai multe informații despre tine și afacerea ta. Prin procesul de a descoperi nevoia reală ne asigurăm că iți putem livra rezultate optime și de lungă durată pentru brandul tău.
Care este goal-ul tău? Ce strategii ai folosit în trecut, și care din ele au dat rezultate?
Creem o strategie personalizată nevoilor tale pe 3, 6 sau 12 luni. Gândim campanii specifice care să susțină strategia și planul de acțiune. De la tipul de conținut până la publicul țintă, acoperim totul cu o precizie minuțioasă pentru a vă oferi încredere și o experiență cât mai plăcuta.
Punem în practică strategia și dăm drumul campaniilor de marketing pe canalele agreate.
Echipa noastră își va pune în valoare experiența și toate cunoștințele dobândite pentru a se asigura de eficiența campaniilor și maximizarea bugetului.
Raportăm rezultatele campaniilor cu cea mai mare transparență. Monitorizăm eficacitatea acestora și replicăm acțiunile care au condus la rezultate. Folosim strategii specifice de optimizare a fiecărei campanii și venim cu noi idei pentru a facilita reușita strategiei alese.

Serviciile noastre

Afacerea ta este unică, la fel ar trebui să fie și planul tău de marketing.

Oferim următoarele servicii care s-au dovedit a avea un impact real
asupra clienților noștrii.

startup-03-image-03

01

Google Ads (PPC)

Caută deja oamenii produsele sau serviciile pe care le oferi? Publicitatea pe Google iți permite să iți expui produsul sau serviciul în fața clienților chiar în momentul în care ei îl caută.
Începem fiecare strategie PPC prin descoperirea frazelor și a cuvintelor cheie pe care clienții le utilizează pentru a căuta produsele sau serviciile tale. Vom crea apoi anunțuri cu impact pentru a-i atrage să dea click pe campania ta și să iți devină noi oportunități de vânzare.

02

Social Media

Marketingul pe platformele sociale precum Facebook și Instagram este unul dintre cele mai rentabile moduri de a te promova în acest moment. Prin opțiunile eficiente de targetare aceastea iți permit să iți aduci oferta în fața persoanelor potrivite.
Vom lucra cu tine și cu echipa ta pentru a construi o ofertă irezistibilă în jurul produsului sau serviciului tău. Prin cercetarea profilului cumpărătorului vom pune oferta ta în fața clienților potriviți la momentul potrivit.
startup-03-image-02

Contact

Ești gata să miști acul raportului de

oportunități noi pentru afacerea ta?

Completează formularul de mai jos pentru a programa o ședință de strategie.